La Perla Pralina Slani Kikiriki
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina Slani Kikiriki
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: kikiriki, mlijeko u prahu, šećer, kakao maslac, hrskave mrvice – (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno), ulje sjemenki suncokreta, biljna vlakna od bambusa, sojino brašno, emulgator: sojin lecitin, sol, karamelizirani šećer, kakao u prahu, prirodna aroma vanilije, mliječni šećer, cervia sol, bez glutena
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2406 kJ/ 575 kcal |
Masti | 39 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 17 g |
Ugljikohidrati | 41 g |
- od kojih šećeri | 36 g |
Proteini | 14 g |
Sol | 0,9 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.