Začin za pečenu ribu
Začin za pečenu ribu
SASTOJCI: Začini (paprika, luk, muškatni oraščić, vrhovi kopra, pastrnjak, papar, češnjak, ljupak, mažuran, češnjak, majčina dušica, đumbir, celer, estragon, korijander, piment, kumin, kurkuma, rajčica, bosiljak), morska sol, povrće bujon (začini, jodna sol, modificirani škrob, maltodekstrin, šećer, zakiseljivač: limunska kiselina, ekstrakt kvasca, aroma, zgušnjivač: guar guma, ekstrakt kvasca, dekstroza, nehidrogenirano suncokretovo ulje, limunova, narančina korica), dimljena sol ( sol, dim). [Može sadržavati tragove senfa].
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Ova začinska mješavina savršeno pristaje uz pečenu ribu i ostala riblja jela. Upotpunite ju s uljem i limunom te premažite ribu.
Pomiješana s vrhnjem može se koristiti i za razne marinade, umake te u salatama.
UPOTREBLJAVA SE za pečenu ribu, marinade, umake, salate.
Najnoviji recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Tradicionalni, mekani i pahuljasti - medenjaci
Medenjaci, tradicionalni mekani i pahuljasti keksići s cimetom i medom omiljeni su obiteljski recept!

Boeuf Bourgignon
Zahladilo je i tako nam pašu comfort food jela. Stoga danas donosimo recept za jedan klasik francuske kuhinje kojega je dodatno proslavila slavna TV kuharica Julia Child za koju se kaže da je čitavu Ameriku naučila kuhati. Veliki sočni komadi govedine, gusti mesni umak na bazi vina, veliki komadi povrća i aromatične gljive ugrijat će vas i pružiti upravo ono što trebate u hladnim zimskim danima.