Blog

Tajna vrhunskog roštilja je... u marinadi.

Iako će vam pobornici roštiljskog minimalizma često reći da osim vrhunskog mesa, soli, papra i malo ulja, ništa više nije potrebno, mi se s tim nikako ne slažemo. Mi smo, naime – tim marinada. Ili pac. 

Saznaj više

Aglio e olio i all'arrabbiata – dva jednostavna i ukusna talijanska jela

Klasična, jednostavna i ukusna predjela talijanske kulinarske tradicije.

Saznaj više

Pisanice u Harissinim začinima

Izaberite boje iz prirode i vratite se u prošlost, u vrijeme početka tradicije uskršnjih pisanica i oživite blagdanski duh. 

Saznaj više

Umak Hollandaise

Jedan od pet baznih francuskih umaka koje obožava cijeli svijet.

Saznaj više

Harissa Bornibus pasta

Svakog tjedna novost jedna!

Ovaj tjedan Vam predstavljamo Harissa Bornibus pastu koja donosi svestranost u kulinarstvu; od svakodnevnih jela do gurmanskih specijaliteta!

Savršen i pun okus, a ljutina se fino može izbalansirati, evo i kako: 

otkrijte tajnu okusa: Bornibus Harissa pasta – izuzetan dodatak Vašim jelima!

 

Saznaj više

HOT DRINKS to warm you UP!

Zima je vrijeme kada naš organizam traži dodatnu toplinu i poticaj za bolju cirkulaciju. Umjesto umjetnih pripravaka, priroda nam nudi pregršt zdravih i ukusnih rješenja.

Moć čajeva i začina u zagrijavanju tijela...

 

Saznaj više

Pretplati se!

Saznajte na vrijeme sve o novitetima u ponudi, posebnim akcijama i promocijama i ostvarite brojne pogodnosti. Prijavite se na Harissin Newsletter.

Unesite email
Harissa na Instagramu