O nama

Harissa - Začini život

Harissa je rezultat naše ljubavi prema vrhunskoj hrani, užitku kuhanja i okupljanjima oko stola. Oduvijek smo se s naših brojnih putovanja vraćali s novim začinima i idejama za nova jela, koje smo se trudili uklopiti u ponudu trgovina Harissa.

Harissa - Začini život

Prva poslovnica trgovine Harrisa od 2012. godine smještena je u samom centru grada, te je od tada poznata kao središte za istraživanje okusa u našem glavnom gradu. Od tada smo počeli dijeliti našu strast prema hrani i okusima i na nekoliko dodatnih lokacija u Zagrebu – Šubićeva 64, City Centar One West u Zagrebu, Arena Centar; u Splitu – Matošića 6, City Pazar u City Center One Split i najnovija Robna kuća Ri u Rijeci. Također, u Vašu kuhinju stižemo i direktno putem web-trgovine.

Harissa je moderan bazar začina – živopisan i raznolik, koji vrvi začinima iz cijelog svijeta. S više od 300 začina i 150 vrhunskih čajeva koji krase naše police, Harissa nudi jedinstven odabir okusa za svakog kuhara – od profesionalaca pa do amaterskih zaljubljenika u fine i nove okuse.

Veselimo se vašoj posjeti našeg mirisnog carstva začina i čajeva kako bismo razmijenili recepte i iskustva iz kuhinje, te kako biste razveselili svoje nepce našim ukusnim čajevima i začinima. Radujemo se našem zajedničkom vremenu u vašoj kuhinji.

Potražite Vaše omiljene proizvode u jednom od naših dućana

Kontaktirajte nas

Unesite ime
Unesite email
Unesite poruku
Slanje poruke...

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje naših novosti! Saznajte tako na vrijeme sve o novitetima u ponudi ili posebnim akcijama i promocijama.

Unesite email
Začinite Instagram