Naručeni artikli bit će isporučeni na vašu adresu u najkraćem mogućem roku a najkasnije u roku od 7 radnih dana za dobavljive artikle odnosno one artikle koji dobavljači imaju na zalihama.
Ako procjenimo da će rok dostave biti veći od 7 radnih dana ili da je nemoguće dostaviti traženi artikal, nakon provjere kod dobavljača bit ćete obaviješteni o tome putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.
Za vrijeme povećanog obima narudžbi; vrijeme HARISSINOG rođendana, božićnog perioda i sl. dostava može biti unutar 3 do 10 radnih dana.
U mjestima gdje postoji organizirana dostava, Vaš će paket biti dostavljen izravno u Vaš dom. Tamo gdje dostava paketa nije organizirana, pošta ili tvrtka koja se bavi kurirskom uslugom obavijestit će Vas o prispijeću pošiljke i svoj ćete paket moći podići u roku prema rokovima dostavne službe.
Harissa ili ovlašteni dostavljač zadržava pravo da se prilikom isporuke robe zatraži identifikacija primatelja putem osobnog dokumenta te ukoliko se ne dobije ista Harissa zadržava pravo da ne isporuči poslanu robu.
Primatelj svojim potpisom na dostavnici ili sličnom dokumentu potvrđuje primitak robe.
Rok dostave u druge zemlje EU je 8-12 radnih dana.
Na ovoj poveznici možete pronaći adrese GLSovih paketomata. Prilikom narudžbe, u adresu dostave navedite "GLS Paketomat" i adresu željene lokacije.
Poveznica: https://gls-group.com/HR/hr/trazi-lokaciju/
Fojnička 6
10000 Zagreb
GSM: +385 95 427 4772
Tel: +385 1 207 9584
Email: info@harissa.hr
Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak: 8:00 h - 16:00 h
Harissa d.o.o.
Utješenovićeva 1, 10000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 7794 836
Email: info@harissa.hr
Web: www.harissa.hr
OIB: 38227622392
MB: 04132831
IBAN: RAIFFEISEN BANKA - HR53 2484 0081 1350 77681
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.