Tea Bears Malina Vanilija
Topivi čajni medeki za naše najmlađe i najdraže!
Tea Bears Malina Vanilija
Topivi čajni medeki za naše najmlađe i najdraže!
SASTOJCI: Šećer, glukozni sirup, želatina, voda, koncentrirani sok od bijelog grožđa, kiselina: limunska kiselina, biljni ekstrakt (bazga), arome, ekstrakt bijelog čaja, prirodni voćni zaslađivač, koncentrat soka od jabuke, koncentrirani sok od marelice, koncentrirani sok od kruške, sredstvo za glaziranje: karnauba vosak
Najslađi medeki na svijetu za naše najmlađe i najdraže! Topivi dječji čajevi okusa MALINA-VANILIJA.
Minimalna narudžba 50 g.
Naši popularni Tea Bears sada imaju veganske „rođake“! Ovi novi medvjedići su nešto manji od svojih velikih prethodnika, ali još izraženiji u okusu! Ponosni smo predstaviti našu vegansku Tea Bear kolekciju s ukusnim kombinacijama okusa Mango-Tropical, Malina- Vanilija.
Medvjedići Malina- Vanilija, spajaju svježinu maline s intenzivnom slatkoćom maline, stvarajući neodoljiv užitak.
Priprema: Za slatki i voćni napitak, stavite 2-3 Tea Bearsa po šalici kipuće vode, pustite da se rastope 8-10 minuta, promiješajte i uživajte! Naravno, medvjedići se mogu grickati i sami za sebe.
Svi naši Tea Bears su veganski i bez glutena!
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.