Ćevapomat - Ručna sprava za oblikovanje ćevapa
Preša za ćevape
Ćevapomat - Ručna sprava za oblikovanje ćevapa
Preša za ćevape
Ćevapomat je ručna sprava za spravljanje ćevapa koja je praktična i jednostavna za korištenje. Ova sprava vam omogućuje da brzo i lako oblikujete savršeno okrugle i jednake ćevape po vlastitoj recepturi. Izrađena je od visokokvalitetnog materijala koji je dugotrajan i siguran za upotrebu u prehrambenim procesima.
UPOTREBA ĆEVAPOMATA
Potrebno je samo staviti smjesu u spravu, poklopiti i protisnuti, a ćevapi će u savršenom obliku izaći kroz otvore. Jednim pritiskom izradit ćete 7 ćevapa. Ova sprava je praktična za upotrebu kod kuće ili u restoranima i sličnim ugostiteljskim objektima.
Prednosti korištenja Ćevapomata uključuju:
- Priprema ćevapa po vlastitom receptu i s provjerenim namirnicama.
- Brzo i jednostavno oblikovanje ćevapa.
- Dosljedan oblik i veličina svakog ćevapa.
- Visokokvalitetni materijal koji je siguran za prehrambenu upotrebu.
- Pogodan za upotrebu kod kuće i u ugostiteljskim objektima.
Uz Ćevapomat, možete postići profesionalne rezultate i uživati u ukusnim ćevapima koje ste sami pripremili.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.