Bora Bora
Bora Bora
SASTOJCI: cvjetovi hibiskusa, komadići jabuke, kockice papaje (papaja, šećer), ribiz, bobice bazge, crni ribiz, prirodna aroma, komadići maline i jagode, latice suncokreta i različka
Ova mješavina ponosna je kao i istoimeni vulkanski otoci. Da bi opravdali rečeno, ovdje nije korištena jedna od naših osnovnih mješavina nego su sastojci pažljivo birani. Da mješavina bude bogatija oplemenjena je plavim i žutim laticama te prirodnim aromama sočnog južnog voća.
Pogledajte recept za ledeni čaj ili koktel.
Energija | 25 kJ/ 7 kcal |
Masti | 0.1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0.1 g |
Ugljikohidrati | 1.2 g |
- od kojih šećeri | 0.8 g |
Proteini | 0.1 g |
Sol | 0.01 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.