Rinfuza ocat nar
Rinfuza ocat nar
SASTOJCI: koncentrirani mošt grožđa, vinski ocat, sok od nara 2%,sadrži sulfite
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
OCAT OD NARA PIAZZA GRANDE MODENA
Obavezno za sve ljubitelje voćnih okusa
Preporuča se:
- Kao aperitiv uz Prosecco ili pjenušac
- Osvježavajuća pića sa soda vodom ili mineralnom vodom (ohlađena mineralna voda, čašica octa - začini i kockice leda - senzacionalno osvježavajuće)
- Svježe ljetne salate s voćnim preljevima (pomiješajte 2/3 octa, 1/3 maslinova ulja s bosiljkom, začinite solju i paprom - i dobit ćete izvanredan preljev koji će svakoga oduševiti)
- Za začinjavanje jela od divljači
- Meke i stare sireve
- Milk shake (sok od nara, prirodni jogurt, mlijeko i malo meda)
- Kao jedinstvena glazura za slastice
- Voćne salate
- Slastice: mousse, jogurt, sladoled od vanilije, vafle
Kako idealno kombinirati ocat s narom:
- Maslinova ulja s bosiljkom, limetom, ružmarinom
- Gurmanska ulja
- Orah
Proizveden od Trebbiano mošta, vinskog octa, soka i arome nara, svijetlo crvene boje, visoke gustoće i uravnoteženog okusa.
Detalji o proizvodu
Izgled: bistar
Boja: crvena
Aroma: Voćna, blago octena
Okus: Voćni s gorko-slatkim završetkom
Prosječna gustoća:1,28
Kiselost: 4%
Rok trajanja: 4 godine
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!