Nasi goreng
Začinska mješavina za indonezijsku kuhinju
Nasi goreng
Začinska mješavina za indonezijsku kuhinju
SASTOJCI: luk, korijander, papar, paprika, češnjak, kumin, đumbir, kurkuma, muškatni oraščić, kajenska paprika, piment, listovi korijandera, limunska trava, sjeme gorušice, kardamom, komorač, papar sechuan, cimet, klinčići, zvjezdani anis, bosiljak, sol (17%), šećer od šećerne trske
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, kikiriki i proizvodi od kikirikija, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama.
Nasi Goreng je tradicionalno indonezijsko jelo koji u doslovnom prijevodu znači pržena riža, a sastoji se od riže, mesa i povrća.
Česti dodaci jelu su jaja i kozice, a tipično se začinjava sa slatko-ljutim umakom, šalotom, češnjakom i čilijem.
DOBRA za jela od jaja, piletinu, morske plodove uglavnom u kombinaciji sa prženom rižom.
Energija | 1223 kJ/ 0 kcal |
Masti | 7.65 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1.44 g |
Ugljikohidrati | 41.68 g |
- od kojih šećeri | 17.31 g |
Proteini | 9.15 g |
Sol | 6.01 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!