Stokes Red Onion Marmalade 265g
Stokes Red Onion Marmalade 265g
SASTOJCI: 50% crveni luk, sirovi šećer, melasa, 10% balzamični ocat Modena (vinski ocat, mošt), crveni vinski ocat, 1% sirup od šećerne repe, morska sol, konzervans: sorbinska kiselina, začini
Marmeladu od luka poslužite uz platu sira, uz mesna jela, gril, na brusketima ili slanim pitama...
Energija | 992 kJ/ 234 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | <0,1 g |
Ugljikohidrati | 55 g |
- od kojih šećeri | 54 g |
Proteini | <1 g |
Sol | <1 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.