Balsam Amaretto 250ml
Balsam Amaretto 250ml
SASTOJCI: koncentrirani mošt grožđa, vinski ocat, amaretto dresing (glukozno fruktozni sirup, aroma amaretta, prirodna aroma), kuhani mošt grožđa, sadrži suflite.
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Balsamico začin na bazi kuhanog mošta od bijelog grožđa i vinskog octa, aromatiziran amarettom i bademima.
Ovaj proizvod - intenzivne jantarne boje i slatkog bademovog naknadnog okusa - savršeno je pogodan za izradu koktela, alkoholnih i bezalkoholnih, ali i za začinjavanje posebno ukusnih jela, poput voćne salate ili pirea od mrkve, cikle i krumpira.
#Pijte odgovorno, pijte Vinegar-Bar
Energija | 1397 kJ/ 328 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 78.7 g |
- od kojih šećeri | 78.7 g |
Proteini | 0.1 g |
Sol | 0.07 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.