Satay
Satay
SASTOJCI: paprika, cimet, komorač, curry, korijander, papar, češnjak, kikiriki, škampi, šećer, repičino ulje, sol, natrijev glutamat
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama, žitarice koje sadrže gluten.
Začinska mješavina dobra za sva jela na bazi piletine.
Energija | 1189 kJ/ 290 kcal |
Masti | 0,09 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,02 g |
Ugljikohidrati | 0,006 g |
- od kojih šećeri | 0,005 g |
Proteini | 0 g |
Sol | 4,7 g |
Vlakna | 0 g |
Najnoviji recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Zimska salata od koromača
Osvježavajuća salatu od koromača i naranče s octom od nara koju možete servirati uz glavno jelo, ali i konzumirati samu, kao svojevrsni lagani detox obrok.

Lungić Wellington s umakom od crnog vina
Preporučamo vam da ga servirate uz fantastični Home Chef umak od crnog vina, poznatiji i kao Bordelaise umak.