Satay
Azijska začinska mješavina za piletinu
Satay
Azijska začinska mješavina za piletinu
SASTOJCI: paprika, cimet, komorač, curry, korijander, papar, češnjak, kikiriki, škampi, šećer, repičino ulje, sol, natrijev glutamat
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama, žitarice koje sadrže gluten, školjkaši i ostali mekušci te proizvodi od njih, rakovi i proizvodi od rakova, proizvodi ribarstva.
Začinska mješavina dobra za sva jela na bazi piletine.
Satay je popularan u mnogim azijskim kuhinjama, posebno u Indoneziji, Maleziji i Singapuru. Satay je tradicionalno jelo od pilećih, goveđih ili janjećih ražnjića, koji se zatim peku ili grilaju i poslužuju s umakom od kikirikija.
Energija | 1189 kJ/ 290 kcal |
Masti | 0,09 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,02 g |
Ugljikohidrati | 0,006 g |
- od kojih šećeri | 0,005 g |
Proteini | 0 g |
Sol | 4,7 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!