Mussini crema classic 500ml
Crema Balsamica Classica | Krema na bazi balzamičnog octa
Mussini crema classic 500ml
Crema Balsamica Classica | Krema na bazi balzamičnog octa
SASTOJCI: ukuhani mošt vina, Balzamični ocat iz Modene 38%, zgušnjivač: modificirani kukuruzni škrob
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Ova gurmanska krema svestran je i moderan sastojak, pogodan za aromatiziranje i ukrašavanje bilo koje vrste jela. Oštrog je karakterističnog mirisa te uravnoteženog i blago gorkog okusa.
Napravljena od koncentriranog mošta od grožđa, balzamičnog octa Modena PGI i obogaćena visokokvalitetnim sirovinama poput prirodnih okusa, sokova i pirea, Crema Mussini ima kremastu i baršunastu teksturu i dolazi u širokoj paleti okusa.
Idealno za: salate, pečeno ili kuhano meso, sušeno meso, ribu, sendviče, pizzu, pomfrit.
Savršeno za ukrašavanje jela - od predjela do slastica.
Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Energija | 961 kJ/ 226 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 54 g |
- od kojih šećeri | 47 g |
Proteini | 1 g |
Sol | 0,12 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.