Rinfuza ocat rajčica i bosiljak
Ocat s aromom rajčice i bosiljka
Rinfuza ocat rajčica i bosiljak
Ocat s aromom rajčice i bosiljka
SASTOJCI: koncentrirani mošt od grožđa, vinski ocat, koncentrirana rajčica 10%, koncentrirani češnjak, prirodna aroma origana, prirodna aroma bosiljka 0,01%
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Ocat rajčica i bosiljak dolazi iz Italije; ovaj proizvod spaja tradicionalne okuse talijanskog balzamičnog octa s osvježavajućim i aromatičnim notama rajčice i bosiljka, dodajući jedinstveni zaokret vašim kulinarskim kreacijama. Idealno je za salate, marinade, a može se koristiti i kao preljev za pečene povrće ili meso. Ovaj ocat odražava bit mediteranske kuhinje.
Energija | 1281 kJ/ 301 kcal |
Masti | 0,5 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,5 g |
Ugljikohidrati | 72 g |
- od kojih šećeri | 72 g |
Proteini | 0,5 g |
Sol | 0,03 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Raviolo di Latte s hrskavom svinjskom kožicom, pečenim cherry rajčicama, pjenom od Parmigiana Reggiana i paprenim umakom
Raviolo di Latte u ovom receptu podiže klasičnu tjesteninu na novu razinu uz pažljivo izrađeno punjenje od mozzarelle i Parmigiana Reggiana, posluženo s hrskavom svinjskom kožicom, pečenim cherry rajčicama, laganom pjenom od sira i paprenim umakom. Savršena kombinacija tekstura i okusa za posebne prilike – elegantno jelo koje spaja udobnost i sofisticiranost na tanjuru.

Biljni čaj Orange Grapefruit - Ledeni čaj i koktel gin&tonic
Ovaj kiselo-gorki napitak pravo je pjenušavo osvježenje za dugo toplo ljeto!