Mješavina od bilja za dipove
Mješavina od bilja za dipove
SASTOJCI: peršin, luk, češnjak, bosiljak, origano, majčina dušica
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Idealna baza za umake na bazi vrhnja ili za jela na bazi svježeg sira. Ova mješavina odlično paše i uz kiselo vrhnje ili mileram.
DOBRA ZA umake, sir, vrhnje.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.