Premium papar zeleni u salamuri 60g
Zeleni papar u salamuri
Premium papar zeleni u salamuri 60g
Zeleni papar u salamuri
SASTOJCI: zeleni papar, salamura (voda 80%, alkoholni ocat 15%, sol 5%)
Zeleni papar u octu koristite za podizanje okusa mesa (pogotovo grilanog i/ili crvenog mesa) i ribe, paštete, te za kremaste i bijele umake. Prije uporabe isprati vodom.
Čuvati na hladnom, tamnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku, te upotrijebiti unutar mjesec dana.
Energija | 775 kJ/ 184 kcal |
Masti | 4,65 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,015 g |
Ugljikohidrati | 8,01 g |
- od kojih šećeri | 23,8 g |
Proteini | 0,06 g |
Sol | 0,011 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem