Čili Umak Heavenly Harissa 200ml
gurmanski harissa ljuti umak
Čili Umak Heavenly Harissa 200ml
gurmanski harissa ljuti umak
SASTOJCI: Ekstra djevičansko maaslinovo ulje, bijeli vinski ocat, čili mješavina(čili, jabučni ocat-SULFITI, šećer od trske, đumbir, češnjak, sok od limuna, sok od limete, agavin sirup), sušene rajčice, koncentrat rajčice, sjemenke korijandera, sjemenke kima, sjemenke kumina, dimljena paprika, sol, crni papar, crni češnjak, piskavica, inulin, guarana, maka, korejski ginseng, L-arginin, zgušnjivač:ksantan guma.
Chilli No. 5 – Heavenly Harissa (200 ml)
Uđite u kulinarski sjevernoafrički raj uz Heavenly Harissa — gurmanski harissa hot sauce bogat umami notama i autentičnim aromama.
Opis proizvoda
Očekujte ljuti, papreni i dimljeni udarac, obogaćen češnjakom te podignut svježinom limuna i limete. Umak je pripremljen od pečenih crvenih paprika, sušenih rajčica, crnog i bijelog češnjaka te pomno odabrane mješavine aromatičnog bilja i začina — stvarajući harissu koja je doista božanstvena.
Heavenly Harissa sadrži više od 15 zdravih supernamirnica koje daju prirodnu energiju tijekom dana, a može se koristiti kao marinada ili kao začinski dodatak jelima. Ovaj umak osvojio je 1 Great Taste Award te ponio titulu “Best Condiment” na Deli & Farm Show-u.
Karakteristike
- ljuti, dimljeni i citrusni profil okusa
- bogatstvo pečenih paprika, sušenih rajčica i dvostrukog češnjaka
- više od 15 supernamirnica
- umami, aromatičan i gurmanski
- može se koristiti kao marinada ili kao začin na tanjuru
- nagrađivan Great Taste Awards i Deli & Farm Show
Jednostavno rečeno — Heavenly Harissa je harissa kakvu svaki ljubitelj začinjene kuhinje mora imati u svojoj kolekciji.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Tradicionalni, mekani i pahuljasti - medenjaci
Medenjaci, tradicionalni mekani i pahuljasti keksići s cimetom i medom omiljeni su obiteljski recept!
Božićna torta
Ova vas torta neće izmoriti, a izazvat će potpuno oduševljenje kada je iznesete na stol.