La Perla Pralina Slana Karamela
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina Slana Karamela
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: kakao maslac, šećer, pasta od badema, punomasno mlijeko u prahu, mliječni šećer, hrskave žitarice, rižino brašno, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno, suncokretovo ulje, bambusova biljna vlakna, sojino brašno, sol, karamelizirani šećer, kakao prah, prirodna aroma vanilije, sirutka u prahu, tamna čokolada, emulgator: sojin lecitin, kakao pasta
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Bez glutena.
Energija | 2305 kJ/ 551 kcal |
Masti | 34 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 15 g |
Ugljikohidrati | 51 g |
- od kojih šećeri | 40 g |
Proteini | 9 g |
Sol | 0,35 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.