Rinfuza ocat đumbir
Rinfuza ocat đumbir
SASTOJCI: koncentrirani mošt grožđa, vinski ocat, sok od jabuke, prirodna aroma đumbira 0,3%, sadrži sulfite
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Upotreba:
- Trendy pića, aperitivi ili bezalkoholna pića (ohlađena mineralna voda, 25ml octa, kriška organskog limuna i kockice leda - senzacionalno osvježavajuće i nadasve zdravo)
- Svježe ljetne salate s egzotičnim preljevom (1/3 đumbir octa, 1/3 marakuja octa i 1/3 ulja s mandarinom, začinite solju i paprom - gotov je nesvakidašnji preljev koji će oduševiti svakoga)
- Salate od sirovog povrća sa staklenim rezancima i prženim škampima
- Azijska i ljuta jela i jela iz woka (tajlandska, kineska ili japanska kuhinja)
- Deserti, jogurti i voćne salate
- Pečena banana
Kako idealno kombinirati ocat od đumbira:
- Maslinovo ulje s narančom, limetom, mandarinom, bosiljkom, majčinom dušicom, lukom ili mediteranskim biljem.
- Octeni pripravak od marakuje, manga, breskve-marelice, kalamansi,
- Aromatično bilje i šipak
Energija | 1397 kJ/ 328 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 78.7 g |
- od kojih šećeri | 78.7 g |
Proteini | 0.10 g |
Sol | 0.07 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!