La Perla Pralina Christmas
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina Christmas
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: Orašasti plodovi, organski cijeli šećer od šećerne trske, kokosovo mlijeko u prahu (12%), kakao masa, kakao maslac. Vafli: (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, krumpirov škrob, suncokretovo ulje, biljna vlakna bambusa, sojino brašno. Emulgator: sojin lecitin, sol, vanilija, aroma. Bojilo: karamel 150A, kakao prah. Vezivo: guar guma, kakao prah, glukozni sirup. Emulgator: sojin lecitin, mono- digliceridi masnih kiselina (biljnog porijekla). Prirodni okus: vanilija.
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Kremasto zadovoljstvo koje se topi u ustima, obavijajući vaše nepce pečenim lješnjacima iz Pijemonta i postojanim aromama kakaa. Tradicionalni i ikonični recepti s kreativnim inovacijama; svakim zalogajem dolazi nova emocija. Otkrijte sve čari čokoladnih pralina iz naše ponude.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.