Žuti čaj Kekecha
Žuti čaj Kekecha
Žuti čaj dobio je naziv po boji koju dobiva tokom fermentacije, gdje on polako oksidira te daje blaži okus nego ostali polufermentirani čajevima, poput oolonga.
Zbog načina proizvodnje i svoje rijetkosti te stimulirajućem efektu i mnogim ugodnim kvalitetama, konzumacija ovog čaja dugo je vremena bila privilegija budističkih svećenika.
Naša Kekecha ima otvoren šareni list u brončanim, zlatnim i zelenim tonovima sličan Pai Mu Tanu.
Infuzija je boje marelice, a okus blag s tonovima papaje i skrivene pikantnosti.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Tradicionalni, mekani i pahuljasti - medenjaci
Medenjaci, tradicionalni mekani i pahuljasti keksići s cimetom i medom omiljeni su obiteljski recept!
Božićna torta
Ova vas torta neće izmoriti, a izazvat će potpuno oduševljenje kada je iznesete na stol.