Žuti čaj Kekecha
Žuti čaj Kekecha
Žuti čaj dobio je naziv po boji koju dobiva tokom fermentacije, gdje on polako oksidira te daje blaži okus nego ostali polufermentirani čajevima, poput oolonga.
Zbog načina proizvodnje i svoje rijetkosti te stimulirajućem efektu i mnogim ugodnim kvalitetama, konzumacija ovog čaja dugo je vremena bila privilegija budističkih svećenika.
Naša Kekecha ima otvoren šareni list u brončanim, zlatnim i zelenim tonovima sličan Pai Mu Tanu.
Infuzija je boje marelice, a okus blag s tonovima papaje i skrivene pikantnosti.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem

Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!