SALSUS janjeća redukcija 1L | Demi-Glace
Janjeći reducirani temeljac - Demi-Glace
SALSUS janjeća redukcija 1L | Demi-Glace
Janjeći reducirani temeljac - Demi-Glace
SASTOJCI: reducirani temeljac od janjetine (voda, mesnate janjeće kosti, mrkva, luk, peršin, ružmarin, majčina dušica, crni papar, klinčić, lovorov list).
ALERGENI: celer i proizvodi od celera, soja i proizvodi od soje.
Redukcije, odnosno Demi-Glace, posebni su temeljci koji su pažljivo reducirani kako bi se dobili bogato koncentrirani gusti temeljci idealni kao baza za izradu različitih vrsta umaka.
Home Chef i Salsus goveđe i pileće redukcije pripremljene su od svježih i prirodnih sastojaka. Svi sastojci su najprije prženi, zatim dugo kuhani i na kraju reducirani za dvije trećine. Osim svježeg mesa i povrća, bogat okus daje im i niz začina poput ružmarina, timijana, lovora, klinčića i drugih.
Idealno za bržu pripremu variva i umake kojima će dati zaokružen okus kakav zaslužuju sva jela.
Energija | 161 kJ/ 38 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 1,0 g |
- od kojih šećeri | 0,6 g |
Proteini | 8,5 g |
Sol | 0,6 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem