Začin za kiseljenje
Začin za kiseljenje
SASTOJCI: bijela gorušica, lovorov list, piment, klinčić, crni papar, borovica, luk, korijander, đumbir, paprika, kardamom, mrkva, lovor, kopar, pastrnjak, poriluk, peršin, rajčica, celer
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Savršena kombinacija začina za kiseljenje povrća i razne zimnice.
UPOTREBLJAVA SE za kiseljenje i marinade.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!