Pesto Rosso
talijanska začinska mješavina
Pesto Rosso
talijanska začinska mješavina
SASTOJCI: rajčica, bosiljak, luk, pinjoli, češnjak, kamena sol, bademi, origano, paprika, papar, ružmarin
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, kikiriki i proizvodi od kikirikija.
Mješavina začinskog bilja, začina i orašastih plodova za tipični talijanski umak na bazi rajčice i bosiljka. Idealno paše uz tjesteninu ili kao dip.
Preporuka za upotrebu: jedna puna čajna žličica pesta, jedna puna žličica sira ribanca, 4 žličice maslinovog ulja, 4 žličice vode, jedna žličica soka od limuna ili limete, jedna puna žličica svježe rajčice narezane na kockice. Ovako napravljen pesto rosso pustiti da odstoji pola sata prije serviranja. Servirati uz krekere, preprženi kruh ili tjesteninu.
DOBAR uz tjesteninu, pizze, dipove, umake.
Energija | 1.304 kJ/ 311 kcal |
Masti | 10,9 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1,2 g |
Ugljikohidrati | 35,6 g |
- od kojih šećeri | 30,0 g |
Proteini | 12,3 g |
Sol | 9,1 g |
Vlakna | 16,7 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!