!NOVO - STAKLENKA CIMET CEYLON PRAH 30g
Mljeveni cejlonski cimet - staklenka s posipačem
!NOVO - STAKLENKA CIMET CEYLON PRAH 30g
Mljeveni cejlonski cimet - staklenka s posipačem
Aromatičan i visokokvalitetan mljeveni cejlonski cimet.
Najfiniji Ceylon cimet sada u praktičnoj i elegantnoj staklenci s posipačem, savršen za slastice, tople napitke i aromatična jela.
Cimet Ceylon mljeveni - više saznajte ovdje.
Preporuka za upotrebu:
Koristite u pripremi kolača, keksa, kuhanog vina, toplih napitaka ili kao začin za aromatična jela s mesom i povrćem. Ceylon cimet je blagog, slatkastog okusa i odlično se slaže s medom, orasima i voćem.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.