Keltska sol - Siva sol - Guerande IGP
NEJODIRANA morska sol bogata mineralima i elektrolitima
Keltska sol - Siva sol - Guerande IGP
NEJODIRANA morska sol bogata mineralima i elektrolitima
SASTOJCI: 100% igp guerande sol
Keltska sol - sol bogata mineralima i elektrolitima
NEJODIRANA SOL
Dostatan unos joda neophodan je za normalno funkcioniranje organizma.
____________
Ova nerafinirana, vlažna, siva morska sol poznata i kao keltska sol proizvodi se u priobalnim dijelovima Francuske. Sivkasta boja s purpurnim odsjajem proizlazi iz gline koja se nalazi u sedimentu. Ova sol oslobađa važne minerale i tragove elemenata u kristalu soli, dajući joj jedinstven sivkast ton i nezamjenjiv okus. Sol Guérande s izraženim notama soli savršeno se uklapa uz razna jela. Zbog visokog udjela preostale vlage, samo je djelomično prikladna za mlinac, a može se koristiti cijelo zrno ili u mužaru.
Otkrijte vrhunsku kvalitetu keltske soli, autentične morske soli Guérande IGP. Ova sol se pažljivo prikuplja s obale Atlantika, koristeći tradicionalne metode prikupljanja koje jamče čistu i prirodnu esenciju.
Oplemenite svoje gastronomske kreacije s ovim jedinstvenim mineralima obogaćenim blagotvornim solima. Iskusite bogatstvo okusa koje donosi prava keltska sol Guerande I.G.P.. Ova vrhunska sol obogatit će vaše gastronomske doživljaje.
- sol s francuske obale Atlantika.
- bogata elektrolitima i mineralima u svom prirodnom obliku, uključujući elemente u tragovima poput cinka, mangana ili željeza
- tradicionalna metoda proizvodnje - morska voda sakuplja se u bazenima dok ne ispari na suncu i vjetru
Dobra je za ribu, meso, povrće i tijesto.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem