Madras Curry Pasta 175g
Madras Curry Pasta 175g
SASTOJCI: ocat, repičino ulje, voda, luk, sol, kumin, korijander, jogurt (mlijeko), čili, začini, šećer, kokos u prahu, češnjak, curry listovi
ALERGENI: mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Umjereno ljuto.
Bogat curry s korijanderom, đumbirom i kuminom, savršen aromatični tradicionalni curry.
Preporučuje se upotrebljavati kao marinada za meso i piletinu prije pečenja ili grilanja. Možete dodati jednu do dvije žličice u stir-fry.
Energija | 976 kJ/ 233 kcal |
Masti | 24 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 2 g |
Ugljikohidrati | 8 g |
- od kojih šećeri | 4 g |
Proteini | 4 g |
Sol | 6 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.