Hren Senf - Bornibus 250g
Mješavina hrena i senfa
Hren Senf - Bornibus 250g
Mješavina hrena i senfa
SASTOJCI: Voda, GORUŠICA, češnjak, hren, alkoholni ocat, sol, šećer, limunska kiselina, ulje repice, začini, kalijev bisulfit.
ALERGENI: gorušica i proizvodi od gorušice, celer i proizvodi od celera.
Fina mješavina hrena i senfa, dolazi nam iz Francuske, a koristi se kao dodatak jelima na bazi mesa.
Namaz u burgerima, uz kobasice, kuhano meso i druge mesne zalogaje.
Nakon otvaranja držati u hladnjaku.
Energija | 597 kJ/ 145 kcal |
Masti | 10 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,7 g |
Ugljikohidrati | 2,9 g |
- od kojih šećeri | 2,5 g |
Proteini | 6,7 g |
Sol | 5,5 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.