Flower Garden
Voćni čaj
Flower Garden
Voćni čaj
SASTOJCI: zakiseljeni komadići jabuke (jabuka, sredstvo za zakiseljavanje: limunska kiselina), komadići kruške, ružičasti pupoljci ruže, liofilizirani komadići jagode, liofilizirani komadići maline, aroma, listovi kupine, cvjetovi plavog različka, cvjetovi nevena, latice ruže, rimska kamilica
Kada prve pčelice počnu osvajati naše vrtove, kada dani polako postaju sve duži, a priroda se ponovo probudi, mogu se namirisati svi slatki mirisi proljeća.
Sočne i pomalo kiselkaste jabuke i komadići kruške natjerat će vaša osjetila okusa da skaču od sreće. Žarki, šareni cvjetovi i komadići voća u ovoj mješavini dodatno su obogaćeni sočnom aromom jagode.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.