Mješavina za divljač
Mješavina za divljač
SASTOJCI: paprika, piment, gorušica, rajčica, papar, mrkva, đumbir, kopar, rozi papar, klinčići, lovor, cimet, ružmarin, majčina dušica, muškatni oraščić, kadulja, luk, mažuran, kardamom, poriluk, pastrnjak, celer, peršin, korijander, borovica
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
DOBAR ZA mariniranje divljači u kombinaciji s mlačenicom i limunovim sokom, sa crnim vinom ili s octom.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.