Čili ancho blend prah
Čili ancho blend prah
SASTOJCI: ancho, jalapeno, kajenska parika, kumin, origano, češnjak, korijander
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Čili prah najbolji je dodatak svim jelima kojima želite dodati ljutinu. Najpopularniji je uz meksička i tex-mex jela, a odlično ide uz gulaše, meso i grahorice.
DOBRA za meksička jela, tamne umake, gulaš, ribu, paštete, leću, grah.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.