Čili ancho blend prah
Čili ancho blend prah
SASTOJCI: ancho, jalapeno, kajenska parika, kumin, origano, češnjak, korijander
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Čili prah najbolji je dodatak svim jelima kojima želite dodati ljutinu. Najpopularniji je uz meksička i tex-mex jela, a odlično ide uz gulaše, meso i grahorice.
DOBRA za meksička jela, tamne umake, gulaš, ribu, paštete, leću, grah.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem