Mlinac Kyoto 10cm tamno smeđi keramički
Mlinac Kyoto 10cm tamno smeđi keramički
Fine i zaobljene linije hrasta, odvojene prstenom od nehrđajućeg čelika.
Simbol za papar ( P ) ili sol ( S ), na vrhu mlinca, koji se pomoću magneta okreću po potrebi, čine Kyoto mlinac savršenim kulinarskim alatom.
Uz sol i papar, idealan je za začinsko bilje i sjemenke.
Ono što CrushGrind mlince razlikuje od ostalih, je keramički mehanizam mlinca.
Tim dizajnera osmislio je način kako jednostavno popuniti mlinac začinima i sačuvati svu njihovu aromu i punoću za kulinarske delicije. Dizajnerskim izgledom kvalitetnog hrasta, ručnom obradom materijala i keramičkim mehanizmom mlinca, od 1994. godine, ne postoji bolji i ljepši prijatelj začina.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.