Gin Gins Bomboni 60g Original
Gin Gins Bomboni 60g Original
SASTOJCI: šećer od trske, đumbir (10%), škrob tapioke.
ALERGENI: soja i proizvodi od soje, kikiriki i proizvodi od kikirikija.
Otkrijte tajne starog i dragocjenog recepta iz jugoistočne Azije i jedinstveni okus mekih i žvakaćih bombona od đumbira. Drevni Kinezi prvi su uveli đumbir u kulinarstvo zbog njegove ljekovite upotrebe.
Ove ukusne, začinjene i pikantne žvakaće poslastice ugodna su alternativa lijeku protiv mučnine.
Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Energija | 1584 kJ/ 379 kcal |
Masti | 2,5 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1 g |
Ugljikohidrati | 89 g |
- od kojih šećeri | 58 g |
Proteini | 0 g |
Sol | <1 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.