Đumbir pasta BIO 190g
Đumbir pasta BIO 190g
SASTOJCI: đumbir* (90%), šećer od šećerne trske*, rižin ocat*, limunska kiselina. *Certificirano organski
Pastu od đumbira dodajte marinadama, dresinzima za salate i umacima. Začinite kuhanu rižu ili napravite stir-fry. U biti, koristite je za sve za što bi inače koristili svježi đumbir.
Energija | 167 kJ/ 40 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 10 g |
- od kojih šećeri | 5 g |
Proteini | 0 g |
Sol | 0,05 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.