Rinfuza ocat crvena naranča
Rinfuza ocat crvena naranča
SASTOJCI: koncentrirani mošt grožđa 70%, vinski ocat, sok od crvene naranče 2%, prirodna aroma crvene naranče, sadrži sulfite
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Linija Piazza Grande prirodni su začini koji spajaju tradiciju i inovativnost, usklađujući visokokvalitetne moštove s voćnim sokovima i odabranim prirodnim aromama. Na stol ljubitelja balzamičnog octa donose bogatstvo balzamičnog začina obogaćenog notom okusa voćnog soka.
Izvrstan i kao alkoholni aperitiv (uz prosecco ili drugo pjenušavo bijelo vino), osvježavajući ljetni napitak (uz led i soda/gaziranu vodu) ili za pripremu umaka.
Energija | 1220 kJ/ 287 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 67.7 g |
- od kojih šećeri | 67.7 g |
Proteini | 0.6 g |
Sol | 0.09 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.