Jabučni ocat u prahu
Jabučni ocat u prahu
SASTOJCI: jabučni ocat i maltodekstrin
Upotrebljava se za dodavanje okusa začinskim mješavinama, juhama, varivima, kuhanom i grilanom povrću, dresinzima za salate, glazure, grickalice kao što su čips i kokice, a može poslužiti i kao zamjena za sol.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.