Jabučni ocat u prahu
Jabučni ocat u prahu
SASTOJCI: jabučni ocat i maltodekstrin
Upotrebljava se za dodavanje okusa začinskim mješavinama, juhama, varivima, kuhanom i grilanom povrću, dresinzima za salate, glazure, grickalice kao što su čips i kokice, a može poslužiti i kao zamjena za sol.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem

Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!