La Perla Pralina Tiramisu
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina Tiramisu
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: šećer, lješnjak, mlijeko u prahu, kakao maslac, sirutka u prahu, hrskave žitarice (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno), suncokretovo ulje, bambusovo biljno vlakno, sojino brašno, emulgator: sojin lecitin, sol, karamelizirani šećer, kakao u prahu, prirodna aroma vanilije), kakao u prahu, mascarpone u prahu, stabilizator E450, žumanjak jaje u prahu, kava
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Fine ručno pakirane ove čokoladne delicije iz Italije, tradicionalnog a opet inovativnog okusa, prekrasnog koloritnog dizajna raspoložit će svakoga!
Bez glutena.
Energija | 2167 kJ/ 520 kcal |
Masti | 32 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 16 g |
Ugljikohidrati | 46 g |
- od kojih šećeri | 44 g |
Proteini | 7,6 g |
Sol | 0,26 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.