La Perla Pralina Limoncello & Meringue
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina Limoncello & Meringue
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: šećer, punomasno mlijeko u prahu, pasta od badema, kakao maslac, granulirani nugat (lješnjaci, med, glukozni sirup, bjelanjak), sirutka, emulgator: sojin lecitin, limunova pasta, limunova kora, prirodna aroma vanilije, aroma limoncella
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
*može sadržavati tragove kikirikija
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.