Home Chef Shoyu Ramen 0,5l
Home Chef Shoyu Ramen 0,5l
SASTOJCI: ramen temeljac [voda, mesnate kosti (svinjetine, govedine, piletine), luk, poriluk, češnjak, đumbir], mirin [glukozni sirup, voda, ocat, fermentirano rižino vino (voda, riža, alkohol, sol, rižin slad), šećer, regulator kiselosti limunska kiselina, melasa], soja umak [voda, soja, pšenica gluten), sol, alkohol], dashi [voda, alge (kombu, kelp), katsuobushi (riba)
ALERGENI: soja i proizvodi od soje, žitarice koje sadrže gluten, proizvodi ribarstva.
Shoyu na japanskom jeziku znači soja sos. Home chef shoya ramen juha pripremljena je s umakom od soje i s dva bogata temeljca: ramen i dashi. Poseban blago slatkasti okus daje rižino mirin vino.
Energija | 180 kJ/ 43 kcal |
Masti | 0.6 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0.2 g |
Ugljikohidrati | 7.2 g |
- od kojih šećeri | 5.7 g |
Proteini | 2.3 g |
Sol | 1.7 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem