Home Chef Miso Ramen 0,5l
Home Chef Miso Ramen 0,5l
SASTOJCI: ramen temeljac [voda, mesnate kosti (svinjetine,govedine, piletine), luk, poriluk, češnjak, đumbir], miso [voda, soja, riža, sol, alkohol], soja umak [voda, soja, pšenica (gluten), sol, alkohol], dashi [voda, alge (kombu, kelp), katsuobushi (riba)], šećer, sezamovo ulje, češnjak, đumbir
ALERGENI: žitarice koje sadrže gluten, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama, proizvodi ribarstva, soja i proizvodi od soje.
Miso ramen juha već se dugo smatra klasikom u japanskoj kuhinji, a njena popularnost proširila se na sve krajeve svijeta. Home chef miso ramen juha sastoji se od bogatih ramen i dashi temeljaca, sojinog umaka i miso paste, a dodatnu aromu daju joj češnjak, sezamovo ulje i đumbir.
Energija | 120 kJ/ 29 kcal |
Masti | 1.1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0.2 g |
Ugljikohidrati | 2.0 g |
- od kojih šećeri | 1.7 g |
Proteini | 2.7 g |
Sol | 1.2 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.