Mješavina za krumpir sarladaise
Mješavina za krumpir sarladaise
SASTOJCI: kamena sol, komadići vrganja, listići češnjaka, vrganji u prahu
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Pommes de Terre Sarladaises je poznato francusko jelo tj. poznati francuski način pripreme krumpira s mašću i češnjakom. Tipično se poslužuje uz pačetinu.
DOBRA za pripremu klasičnih francuskih pečenih krumpira.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem

Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!