African rub
African rub
SASTOJCI: korijander, kumin, čili, papar, timijan, peršin, muškatni oraščić, kim, kurkuma, kasija cimet, đumbir, piment, luk, gorušica, češnjak, kardamom, lovor, kamena sol, sirovi šećer od šećerne trske
ALERGENI: celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, orašasti plodovi.
African rub odlična je začinska mješavina za perad, govedinu i ribu, a njen egzotičan okus slaže se s cous cousom, rižom i povrćem na grilu.
Kada ju koristite za mariniranje, preporučamo da meso uljem i začinima namažete pola sata prije pečenja.
DOBAR ZA meso, perad, plodove mora i povrće prije pečenja.
Energija | 1181 kJ/ 282.17 kcal |
Masti | 12.28 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 50.26 g |
- od kojih šećeri | 5.54 g |
Proteini | 8.72 g |
Sol | 1.01 g |
Vlakna | 28.42 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!