Sol himalajska roza za mlinac
NEJODIRANA himalajska sol krupna
Sol himalajska roza za mlinac
NEJODIRANA himalajska sol krupna
SASTOJCI: >98,63% NaCI, 0,08% Ca, <0,05% Mg, 0,65% SO4, 0,1 mg joda, 2,38 ppm cinka, 3500mg kalija, vlaga: 0,04%
NEJODIRANA SOL
Dostatan unos joda neophodan je za normalno funkcioniranje organizma.
____________
Himalajska sol ne dolazi direktno iz himalajskog gorja, već iz 200-300 km udaljenih brda sjevernog Pakistana, a daljnja prerada vrši se u Karachiju prema normama ISO 9001 i HACCP.
U Pakistanu postoji preko 100 kompanija koje se bave eksploatacijom soli no samo ova ima navedene certifikate.
Kristali himalajske soli crvenkaste su boje i kod nas ih možete kupiti kao komade 2-5 cm, granule 2-5 mm te fino mljevenu 0,3-0,5 mm.
Za našu himalajsku sol možemo garantirati da:
• Dolazi iz Pakistana
• Zadovoljava Codex Alimentarius
• Ima neutralnu pH vrijednost od 7,2
• Je posve prirodna
• Sadrži sve prirodne minerale
• Je vrlo blagog i delikatnog okusa
Naša himalajska kristalna sol ručno je skupljana i sadrži mnoge prirodne minerale kao što su natrijev klorid, magnezij i kalcij. Ovu prirodnu kamenu sol karakterizira blagi okus i pogodna je za svakodnevnu upotrebu u kuhinji.
Pronađite savršeni mlinac
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.