Sol dimljena Hickory
Sol dimljena Hickory
SASTOJCI: sol, dim
Izvrstan način da svome jelu date aromu dima.
Dimljena sol datira još iz 8 i 9 st. kad su Vikinzi isparavali morsku vodu iznad vatre kako bi dobili sol aromatiziranu dimom.
Mapa okusa
Preporučamo
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.
Harissa na Instagramu