Mlinac Kyoto 17cm tamno smeđi keramički
Mlinac Kyoto 17cm tamno smeđi keramički
Fine i zaobljene linije hrasta, odvojene prstenom od nehrđajućeg čelika.
Simbol za papar ( P ) ili sol ( S ), na vrhu mlinca, koji se pomoću magneta okreću po potrebi, čine Kyoto mlinac savršenim kulinarskim alatom.
Uz sol i papar, idealan je za začinsko bilje i sjemenke.
Ono što ChrusGrind mlince razlikuje od ostalih, je keramički mehanizam mlinca.
Tim dizajnera osmislio je način kako jednostavno popuniti mlinac začinima i sačuvati svu aromu i punoću za kulinarske delicije. Dizajnerskim izgledom kvalitetnog hrasta, ručnom obradom materijala i keramičkim mehanizmom mlinca, od 1994. godine, ne postoji bolji i ljepši prijatelj začina.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.