Perle za torte biseri roza i bijela
Perle za torte biseri roza i bijela
SASTOJCI: dekstroza, šećer, rižino brašno, glukozni sirup, boje E120, E171, prirodna smola, aroma, limunska kiselina, sol, biljno ulje (kokosovo, repičino)
Dekorativne jestive perlice za ukrašavanje torti i kolača.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem