Rinfuza Aceto Balsamico di Modena PGI 3 Krune | Balzamički ocat
Balzamični ocat iz Modene
Rinfuza Aceto Balsamico di Modena PGI 3 Krune | Balzamički ocat
Balzamični ocat iz Modene
SASTOJCI: ukuhani mošt grožđa, vinski ocat
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Balzamični ocat Di Modena Pgi 3 Krune izraz je velikih vrijednosti, odabira najboljih sirovina i njihove naknadne transformacije i finoće. Pažljiva ravnoteža između mošta i vinskog octa, obraćajući posebnu pozornost na miris i okus, omogućila je stvaranje proizvoda s izuzetnim organoleptičkim svojstvima, gdje se slatkoća, kiselost i miris spajaju u rijetku i jedinstvenu mješavinu.
Energija | 1033 kJ/ 243 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 55.3 g |
- od kojih šećeri | 55.3 g |
Proteini | 0.9 g |
Sol | 0.06 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.