La Perla Pralina Bijela Čokolada - rinfuza
La Perla Pralina Bijela Čokolada - rinfuza
SASTOJCI: bijela čokolada, šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije, lješnjaci, bez glutena
ALERGENI: može sadržavati tragove mlijeka, kikirikija, jaja i drugih orašastih plodova.
Energija | 2295 kJ/ 551 kcal |
Masti | 34 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 17 g |
Ugljikohidrati | 48 g |
- od kojih šećeri | 43 g |
Proteini | 11 g |
Sol | 0,12 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.