La Perla Pralina Bijela Čokolada - rinfuza
La Perla Pralina Bijela Čokolada - rinfuza
SASTOJCI: bijela čokolada, šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije, lješnjaci, bez glutena
ALERGENI: može sadržavati tragove mlijeka, kikirikija, jaja i drugih orašastih plodova.
Energija | 2295 kJ/ 551 kcal |
Masti | 34 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 17 g |
Ugljikohidrati | 48 g |
- od kojih šećeri | 43 g |
Proteini | 11 g |
Sol | 0,12 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.