Povrtni Temeljac 1l Sls
Sporo kuhan prirodni temeljac bez aditiva
Povrtni Temeljac 1l Sls
Sporo kuhan prirodni temeljac bez aditiva
ALERGENI: kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama.
Nijedan umak, juha ili rižoto nije dobro pripremljen bez izvrsnog temeljca!
Lako je zanemariti nešto tako jednostavno, a priprema svježeg temeljca od nule čini se kompliciranom i dugotrajnom.
Međutim, nema zamjene za dobar temeljac, jer on vrijedi svake sekunde uložene u pripremu.
SALSUS povrtni temeljac izrađen je isključivo od prirodnih sastojaka. Priprema se pečenjem povrća kako bi se poboljšao njihov bogat okus, a zatim se stavlja u posudu za kuhanje s vodom i začinima za polagano kuhanje.
U SALSUS temeljcima bilo kojeg okusa, nisu korišteni aditivi, te su time vrlo pogodni za Paleo i Keto dijetu.
Potpuno prirodan proizvod, bez aditiva, bez glutena, bez laktoze, bez GMO-a.
Sastojci: voda, luk, bijeli kupus, mrkva, poriluk, peršun, rajčice, korijen peršina, sol, češnjak, timijan, lovorov list.
Energija | 47 kJ/ 11 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 2,5 g |
- od kojih šećeri | 2,1 g |
Proteini | 0,3 g |
Sol | 0,6 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem